De vorm en inhoud van deze website zijn met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Als onderdelen van deze website niet werken, als de inhoud van de website is verouderd of als deze onjuistheden bevat, kan Wim Bosch hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Het intellectuele eigendom op de inhoud van deze website berust bij Wim Bosch. Ongeoorloofd gebruik van enig materiaal afkomstig van deze website vormt een inbreuk op het copyright, merkenrecht en overige rechten van Wim Bosch. Materiaal van deze website mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Wim Bosch.

Book Online

* Please Fill Required Fields *

Gastenboek

Wil je ook graag je ervaring delen met de foto's van Willem Bosch? Klik dan op de 'contact' knop in het menu.

Willem, Moest toevallig aan je denken toen ik vanmorgen een aankondiging van een concert van Wishbone Ash in de krant las. Moest even terugdenken aan al die keren dat we vroeger “Live Dates” hebben geluisterd. Vervolgens aan het struinen geweest op internet en kom je waarachtig tegen op facebook en je fotosite. Zie dat je een geweldige hobby hebt en er echt vakwerk van maakt, ziet er allemaal erg strak uit. Kon het niet laten er even een mail aan te wagen. Doe de groeten aan Riekie en voor het geval je het nog niet wist 10-1-2016 Wishbone Ash in Hedon Zwolle.

Groet Jan Leerkes van de Cannenburgherweg 04-10-2015

Dag Wim, Wat een geweldige foto`s heb je op de site staan! Echt super. Zo door blijven gaan.

Arno Brunekreeft 18-09-2015

Hoi Wim, De foto”s zijn nog mooier dan ik had verwacht, werkelijk fantastische duidelijke en scherpe foto”s…top !!! Spreek je binnenkort wel!

groetjes Gait Horenberg 01-07-2015

Hallo Willem, Ik zit met regelmaat op internet te struinen voor wildplaatjes. Nou die heb ik nu eindelijk gevonden. Wat zijn je foto”s prachtig!.Heb zelden zulke mooie pics gezien Je kan zien hoe gedreven je hierin bent. En een passie voor jou is. Nou mijn passie is het schilderen van wild. Hou erg van natuur. vind het heerlijk om in de natuur te wandelen. Ik vind er rust en je geniet van de natuur. ga je site geregeld bezoeken!

Groetjes Rudi van den Berg 30-06-2015

Hallo Willem, ik wandel veel in de bossen nabij Vierhouten om wild te bespieden. had geluk deze keer, heb een groep zwijnen gezien met jongen erbij, mijn dag was weer goed. Bij toeval liep ik jou tegen het lijf. Het gesprek ging over het meertje en het wild wat er leefd. Je vertelde van je foto”s die je op internet hebt staan. Mag ik je complimenteren! Heb nog maar een deel ervan gezien.Maar beloof je dat ik ze allemaal ga bekijken. Bedankt voor de inspiratie voor het schilderen!

Groetjes Rudi 05-06-2015

Hoi Willem,We hebben je site bekeken, prachtige foto”s.

Groetjes Familie Stenfert 18-05-2015

Beste Wim ziet er weer netjes uit. Prachtig compleet/afwisselend en uniek.

J Weijn 13-03-2015

Hallo collega! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Mooie leeftijd! Nog meer mooie plaatjes schieten.

Groet, Hanneke 13-03-2015

Hallo Willem, Ik wilde je complimenteren met je geweldig mooie foto”s en website. Ik ken je werk van de FB pagina Roofvogels en uilen waar ik me nogal ergerde aan het commentaar op de mooie plaat van de Oehoe. Ik zag een verwijzing naar je website en ben gaan kijken. Mooi man, echte klasse! Maar zulke mooie foto”s maken vraagt toch wel heel veel tijd, doe je dit voor je beroep? Nou, hoe dan ook, echt klasse! Blijf zo doorgaan, ik heb je site bij mijn favo”s staan!

25-02-2015

Hoi Wim ,super mooie foto”s, prachtig om te zien!! De vernieuwde website ziet er ook top uit!!!

Groeten Ren&eacute 23-02-2015

Rob Versteeg / VWG Oost-Veluwe: Je hebt een mooie site met mooie foto”s!

met vriendelijke groeten Vogelwerkgroep Oost-Veluwe 06-02-2015

Foto”s Willem. De roodborst is geweldig. Dank voor de gastvrijheid gisteren, ook aan Rikie. We houden contact over de kerkuilen!

Hartelijke groet,Peter-Paul 01-11-2014

Prachtige fotoś Wim. Toevallig je site gevonden, en ik sta versteld. Het ga je goed.

Bert de Weers20-10-2014

Hallo Wim, Vanavond jouw website weer eens bekeken. Verwonderd en verbaasd over de manier waarop jij de natuur in beeld brengt en met ons deelt. Genieten! Bedankt.

Geeri 30-09-2014

Hoi Wim, De site verraste me al, laat staan de foto”s die je gemaakt hebt! Echt mooi. De foto van de maand is terecht een foto van de maand. Ik zeg, ga door met je passie!

Groet Kitty30-09-2014

Hoi Wim, Wat een prachtige foto”s!!! Bedankt voor je Dvd”s van ZOOM. Ga er eens rustig voor zitten en hoop dat ik er een hoop van zal leren.  

Groetjes Mariëlle Wansink 02-08-2014

eerst nog bedankt voor de gezellige avond bij Harrie. En ik heb genoten van je site prachtige foto”s staan erop. En ik zal je vanaf nu gaan volgen. misschien komen we mekaar nog wel eens tegen tijdens het beoefenen van onze hobby.

gr jan voskuil 11-07-2014

Hoi Wim. Geweldige foto”s heb je weer meegebracht van je vakantie, ik hoop dat je erg genoten hebt van de trip en ja die is altijd te kort zeker als er zoveel te genieten is, prachtig!!

gr. louis06-05-2014

Een genot om naar de foto”s te kijken! Bedankt!

Hartelijke groet van Dane en Henri 29-04-2014

Hoi Wim, Wat een mooie, scherpe en inspirerende foto”s! Topfotograaf, geniet van je rustgevende hobby.

Groetjes, Dianne Tonen 29-01-2014

Beste Wim, Je hebt mooie foto`s gemaakt en een mooie site Ik zie je binnenkort wel weer eens.

Groetjes Hans 16 01-2014

Hallo Wim, regelmatig bezoek ik je site, is een prachtige overzichtelijke site met veel schitterende foto”s van hoge kwaliteit, jaloersmakend, compliment.

Piet de Poorter 2-12-2013

Dag Wim, Ik heb gelijk even een kijkje genomen op je site. Met name de beeldbank vd vossen is indrukwekkend, geweldig om dat hele gebeuren zo vast te kunnen leggen.  Zie dat je ook naar Jeagersborg geweest bent, moet daar ook nodig weer ”s terug. We zien mekaar vast weer ”s (in ”t veld). Veel succes vast in Bayeren en maak er wat moois van!

Groeten Robby Roos 15-11-2013

Hai Wim, Met veel plezier, heb ik naar de foto”s gekeken. Wat een prachtige exemplaren zitten erbij zeg! Daar moet je vast heel veel geduld voor hebben, om het zo mooi te krijgen!

Groeten Bonnetta 28-10-2013

Wat een ongelooflijk mooie serie foto,s. Prachtige composities, glashelder en vlijmscherp. Ik heb er van genoten. Dank.

Bertus de Vries 11-10-2013

Dag Wim, Enkele weken geleden hebben we elkaar gesproken aan de wildbaanweg in het park de hoge veluwe. Ik heb je website bekeken. Prachtige foto”s! Ik ben de afgelopen tijd nog verschillende keren in het park geweest. Maar echte gevechten niet gezien toen ik er was. Hopelijk volgend jaar wat heftiger.

Hartelijke groet, David van ”t Hof Kootwijkerbroek 6-5-2013

Hoi Wim even op je web site gekeken echt Wim hele mooie foto,s proficiat!

Groetjes Piet Herman van Haaften

Hoi Willem. Wat een prachtige foto”s. Je bent een “natuur-talent”

groetjes Herman 28-08-2012

Hallo Wim, erg mooie foto”s. Precies zoals ik je ken, tot in de perfectie. Ik ga zeker nog eens rondsnuffelen tussen de foto”s. Spullen goed voor elkaar, succes kerel met deze hobby.

Groeten, Jan 22-05-2012

Harry & Annette. Hallo Wim, Mooie site hoor met nog mooiere foto”s. Ga zo door!

Groetjes,Harry & Annette 01-03-2012

Schitterend!

Saskia Dhont 04-12-2012

Prachtige foto van de ijsvogel Willem. Tot ziens op een NCN-dag.

Jurjens 02-02-2012

Hoi Wim, wat een prachtige foto”s. Nu nog even oefenen met klaverjassen.

groetjes, Jan Minnen 21 september 2012

Super mooie foto van de maand augustus Willem. Ik ga de komende week naar het Bayrischer Wald en hoop daar ook wild voor de lens te krijgen.

mvg Reint (uit Groningen) 20 september 2012

He Willem, Ik heb je ontmoet op de hoge veluwe, toen de mannen aanhet vechten waren. Recht voor ons!! Ik zette mijn auto nog opzij zodat jij er nog bij kon staan. Misschien weet je het nog. Mooi foto”s heb je in je portfolie staan.

gr Kai: hoge veluwe 14 april 2012

Hallo Wim, Ben dankzij jouw mailop je site terrecht gekomen en heb op deze manier toch super kunnen genieten van de prachtige foto”s van de vossen op het Aardhuis,mijn complimenten .De andere foto”s ook bekeken en zien er ook mooi uit. Succes gewenst en graag tot ziens.

m.v.g Jan-Bert 28 november 2012

Dag Wim, Erg mooie foto”s hoor! Hopelijk is je lens snel gemaakt zodat we weer van een mooie nieuwe serie kunnen meegenieten.

Met vriendelijke groeten, Dirk. 2015-02-20